-----------------------------------
Herr_Alien
11 Noi 2010 18:46

Salut!
Urmaresc de ceva vreme forum-ul asta, dar abia dupa ce mi-am cumparat un binoclu am cutezat sa imi creez un cont.
Macar doua topic-uri o sa mai deschid: unul in care o sa relatez ce am reusit sa observ cand am folosit binoclul prima oara, si un al doilea in care o sa incerc sa fac un review la binoclu.

somy
11 Noi 2010 20:53

Re: Salut!
Bine ai venit, sa fie intr-un ceas bun. Ce binoclu ai cumparat, scuze dar sant si eu nerabdator cum au fost colegii de pe forum cu mine.Arunca o privire pe topicul meu mai jos un pic. In final m-au ajutat foarte mult si am ajuns la concluzia ca sant baieti de treba, destul de seriosi.
Cu bine,

Herr_Alien
12 Noi 2010 11:25


Salut,

Binoclul e un Phantom M1050 (m-am apucat sa [url=http://www.astronomy.ro/forum/viewtopic.php?p=62027#62027]ii fac un review aici). Diametrul obiectivului e de 50, grosisment de 10. La pretul lui nu aveam asteptari prea inalte, asa ca am avut parte de o surpriza placuta.

Stefan Angelescu
12 Noi 2010 13:03


Salut si bine ai venit :)

Herr_Alien
12 Noi 2010 13:40


Bine v-am gasit.

somy
12 Noi 2010 18:32

re
Da stiu despre ce este vorba, daca nu ma insel se vindea de catre NERAMO   din Craiova.Daca a fost cumparat la pretul afisat ai facut o afacere foarte buna, tentat am fost si eu, dar nu stiam cum se prezinta.
 Foloseste l cu placere. Cu stima,

CristiB
12 Noi 2010 18:51


...e un Phantom M1050 ...
Oricum numele e impunator, ceva in genul Abrahams, dar care sunt doar niste modeste tancuri americane, lidere in acest moment pe orice teatru de operatiuni, cum se spune pompos.

Herr_Alien
12 Noi 2010 18:55


Da, de la ei l-am luat. Comanda data luni, binoclul a ajuns miercuri.

Herr_Alien
12 Noi 2010 19:18


...e un Phantom M1050 ...
Oricum numele e impunator, ceva in genul Abrahams, dar care sunt doar niste modeste tancuri americane, lidere in acest moment pe orice teatru de operatiuni, cum se spune pompos.

 :lol: Initial voiam sa zic ca e un binoclu care bantuie forum-ul asta, Phantom M1050.

Nu este un binoclu de foarte inalta clasa. Dar este surprinzator de bun la banii dati pe el. Are hibele lui ([url=http://www.astronomy.ro/forum/viewtopic.php?p=62027#62027]vezi review-ul), dar atata timp cat sunt constient de limitarile alea si de eventualele masuri ce le pot lua, ma declar multumit.

Problema mea cea mai mare nu sunt hibele binoclului, ci faptul ca imi obosesc bratele si din cauza asta pierd din stabilitatea imaginii. Acum citesc o carte ([url=http://89.122.40.35/sarm/carti/Astronomie-Binoculara.pdf]format pdf) in care am aflat alte tehnici de prindere, care sunt chiar folositoare. Da' tot cred ca 2-3 serii de flotari zilnice ar ajuta ;)

Mircea Pteancu
14 Noi 2010 18:40


Herr Alien
Bine ai venit si succes in hobby-ul astronomic,fain review al binoclului tau.
Multumesc lui Saceleanu pentru ''sant baieti de treba, destul de seriosi'',se vede ca nu are pretentii prea mari in privinta seriozitatii :D .
A trecut  prin PC -ul meu tipa nervoasa de mai jos,parca-si zice Leutenant Ellen Ripley,te cauta,nu stiu ce vrea,dar precis o sa afli :twisted: .
Mircea

catalin dumitru
14 Noi 2010 18:49


Nu va fie frica ! Tipa de mai sus tocmai si-a terminat treaba. Va trimit si o poza :lol: .

Herr_Alien
15 Noi 2010 00:47


Eh, multa bafta lui Ripley, ceva imi zice ca nu mai iese la vanatoare :)
Bine v-am gasit, ma bucur ca review-ul v-a placut. Incerc sa il mentin cat mai obiectiv, nu de alta da' daca vrea cineva sa cumpere binoclul asta sa stie la ce sa se astepte.