-----------------------------------
marcel jinca
26 Ian 2011 00:12

Calendarul astronomic al lunii februarie
Salutare!
Pe pagina BLOG a aparut "CALENDARUL ASTRONOMIC AL LUNII FEBRUARIE 2011 - GHID PENTRU OBSERVATII ASTRONOMICE"

Cer senin tuturor!
Marcel Jinca

MariusP
26 Ian 2011 00:37


Foarte multe informatii cuprinse in forma actuala, fara sa fie deloc prea complicata. Cred ca evenimentele si obiectele prinse in calendar te tin ocupat toata luna la observatii...

Poate la asteroizi ar fi mers si (6) Hebe chiar daca elongatia este in scadere, ajungand la sfarsitul lunii la 59 grade E, iar magnitudinea scazand de la 9.9 la 10.1?

Erwin
26 Ian 2011 09:25


Nu se poate inventa un calendar în care să fie și senin oridecâte ori există un eveniment?  :roll:

mak
26 Ian 2011 09:27


Mi se pare bine realizat in ultima versiune (cele vechi recunosc ca nu m-am uitat pe ele) si chiar ca te tine ocupat toata luna.
Felicitari pentru initiativa si multumim pentru ca ni-l pui la dispozitie.

Erwin
26 Ian 2011 09:32


Totuși am o observație: în pagina Home apare calendarul lunii octombrie 2010, nu este actualizat și acolo rezumatul și nu apare un link.

Oliver Dragan
26 Ian 2011 11:28


Foarte bine realizat!
Mai trebuie doar sa asteptam cerul senin!

auriga
26 Ian 2011 11:38


Excelent ca de obicei! Mai mult decat am putea spera vreodata sa avem timp sa observam! Dar este bine ca avem de unde alege.
O singura mica obs, unele duble se repeta la sectiunea deepsky, nu ca ar deranja :)

admin
27 Ian 2011 00:52


Totuși am o observație: în pagina Home apare calendarul lunii octombrie 2010, nu este actualizat și acolo rezumatul și nu apare un link.

Indexul din "home" a fost actualizat. In curand sectiunea din "home" va fi inlocuita complet de blog.