-----------------------------------
CristiB
19 Apr 2011 23:27

Problema Stellarium?
Desi Luna este vizibila de ceva vreme, pe Stellarium nu apare. De asemenea m-am chinuit sa gasesc Saturn dupa ceea ce arata el si nu am gasit nimic. Data si ora sunt corecte, ce sa fie oare?

CristiB
20 Apr 2011 00:15


Abia la ora asta rasare Luna in program. Dupa ce am facut timp de o ora ceva fotografii.

MariusP
20 Apr 2011 08:05


Cred ca ai fusul orar setat gresit, pare UT+5 ore... :roll:

Teo
20 Apr 2011 10:06


La mine merge perfect si arata corect astrii de pe cer. Daca tot nu rezolvi incearca o dezinstalare cu REVO UNINSTALLER care sterge toate fisierele si urmele din registri si apoi reinstaleaza. 
Doar o dezinstalare simpla din Windows s-ar putea sa nu rezolve problema.
Am patit si eu ceva asemanator, cu o eroare de care nu scapam. Imi arata ca sunt mereu pe cer constelatiile de iarna, desi atunci era vara. :lol: 
Am umblat la setari si nimic....
Am dezinstalat din Windows si tot nimic.....
Apoi am apelat la Revo Uninstaller si problema s-a rezolvat. Asta sterge fisierele ascunse si curata toti registrii de urmele instalarilor anterioare.

valy
20 Apr 2011 11:41


Asa cum zice si MariusP, din Windows seteaza ora, fusul, ziua/ora corecta, dupa aia verifica in setallarium, la setari, ce ora arata el. Alege si locatia: Bucuresti, coordonatele le pune automat. Eventual un restart. Am patit si eu la fel, imi arata soare cand trebuia sa fie bezna, eram setat pe undeva prin pacific..

CristiB
20 Apr 2011 16:51


Am gasit, era cu totul altceva, nu m-as fi gandit. Toate setarile erau bune mai putin una, cu toate ca aparent si aceea era buna. Priviti in imaginile urmatoare.

Andrei Sabie
22 Apr 2011 14:25


La mine in programel , la ora 16 e intuneric deja , ce sa mai zic de pozitiile constelatiilor ... O sa incerc sa rezolv problema in felul in care ati spus voi .