-----------------------------------
danto1313
27 Apr 2011 20:05

Un nou-vechi trepied
Va salut!

  In ultimul timp am fost cam inactiv pe forum da' nu scapati de mine asa usor :lol: .
  Pentru incalzire propun ceva usor.Sa nu ma injurati! Eu nici nu stiu cine este Boc sau ce este PDL :lol:

Erwin
28 Apr 2011 21:04


Bine ai revenit, Danto!
Trepiedul tău de teodolit arată meseriaș și e curat ca scos de sub duș!  :lol: 
Să-l folosești sănătos și să ne povestești și nouă ce pui pe el și ce observi cu ce pui pe el...  :?:

Laurentiu
29 Apr 2011 12:12


Foarte fain !

Nu cumva ai pus invers dispozitivele de strangere ? (cred ca "urechiusele" trebuiau sa stea pe interior).

PS
vad ca ai probleme cu balansul de alb al camerei foto (altfel nu-mi explic culoarea portocalie  :P ).

danto1313
29 Apr 2011 15:39


Trepiedul avea un aspect jalnic.L-am reconditionat si e proaspat vopsit de aia arata ca scos de sub dus :) .
    Urechiusele de la dispozitivele de strangere se pot monta si pe interior pentru a pune(eventual) niste curele care sa impiedece departarea picioarelor.Voi vedea.
    Ca echipament,va suporta doua lunete acromate mesterite de mine.Una de 90/540 si una de 90/1000.
    Camera intr-adevar e vinovata :lol: .

Laurentiu
29 Apr 2011 15:54


Eu am pus intre picioare (intre picioarele trepiedului  :oops: ) niste chingi.

Cam asa ceva: https://picasaweb.google.com/laurentiu.alimpie/ReconditionareTrepiedTeodolit#

Eu zic ca sunt utile mai ales daca trepiedul nu are picioarele infipte in sol.

danto1313
29 Apr 2011 17:54


Da,arata bine.Eu m-am gandit la un sistem pliabil,cu surub central,avand astfel posibilitatea de a regla usor distanta dintre picioare.