-----------------------------------
marcel jinca
11 Iun 2011 22:35

RAMAS BUN
Salutare tuturor.

Din motive strict personale, doresc sa va anunt ca parasesc acest forum.
Va doresc tot binele din lume si cat mai mult cer senin.

Marcel.

admin
11 Iun 2011 23:06


In urma cu cateva zile m-a contactat baiatul d-lui Jinca sa ma instiinteze ca acesta, prin natura serviciului, nu mai are acces la Internet si nu va mai putea astfel activa pe site si pe forum.

Ii vom simti lipsa lui Marcel, a pasiunii acestuia pentru astronomie si fireste ca ne vor lipsi calendarele lunare, cu care Marcel ne-a obisnuit de ceva timp incoace.

Marcel, speram ca te vei intoarce candva pe forum!

jimao22
31 Aug 2011 22:08


Chiar pacat, nu inteleg de ce, dar e pacat ca un om ca Marcel Jinca sa nu mai activeze pe forum. Abia astept cartea pe care o sa o scoata (sper din toatat inima sa reuseasca in acest proiect) fiindca o astfel de carte nu a mai aparut in Romania de mult de tot (cred ca dinainte de revolutie).
Eu personal am sa-i simt lipsa.
La revedere (nu indraznesc sa zic adio).

jimao 22

Laurentiu
01 Sep 2011 09:52


Abia acum am vazut topicul acesta.

Mare, mare pacat. Eu zic ca decizia este un pic pripita. Accesul la internet nu mai este azi o mare filosofie, se poate rezolva in multe feluri (nu in ultimul rand prin acces wireless, nu este neaparat sa ai "fir" acasa sau la serviciu; exista inclusiv varianta cu stick-uri/cartele preplatite...).

Erwin
01 Sep 2011 10:49


Dl.Marcel Jinca lucrează în munți undeva unde nu este semnal nici la telefon și nu cred că 
își permite (deocamdată) un abonament prin satelit. N-a dezertat și probabil pasiunea nu-l va lăsa permanent departe nici de forum sau de oamenii cu care a legat prietenii. 

Eu îi transmit "La revedere!".