-----------------------------------
Andreea2011
21 Noi 2011 21:19

Salut!
Salut!

Ma numesc Andreea si de curand am devenit din nou interesata de astronomie, mai exact de astrofotografie tinand cont ca fotografia e hobby-ul meu de ani buni. Asa ca...here I am. 
Nu ma pricep la toti termenii ce tin de astronomie, am uitat majoritatea lucrurilor care ma fascinau la acest domeniu cand eram mai mica, dar de aproape o luna tot citesc thread-urile de pe forum si incerc sa invat cat mai multe.
Am achizitionat un telescop de curand pentru cineva. E un Skywatcher Newton 130/900 EQ2 si il voi folosi si eu din cand in cand. Sunt sigura ca voi avea o suta de intrebari la fiecare pas, deci va rog sa aveti rabdare cu mine si sa imi iertati ignoranta de care s-ar putea sa dau dovada uneori.

Imi pare bine sa va cunosc pe toti.   :D

MikeC
21 Noi 2011 22:29


Bine ai venit pe forum!!!

Pentru intrebari, nelamuriri te poti adresa la topicurile cu Astrofotografie incepatori, poate chiar avansati, sa citesti topicuri mesaje mai vechi. E un instrument foarte util forumul avand in vedere ca toata lumea isi spune povestile de la fiecare sesiune de observatii/astrofoto, cu probleme cu rezolvari de probleme.

Pentru inceput iti recomand 2 articole scrise in numerele din Septembrie si Octombrie ale revistei Foto4All, exact despre inceputurile unui amator in astrofotografie. http://www.foto4all.ro/2011/2/ si http://www.foto4all.ro/2011/3/

Mult succes!

Mircea Pteancu
22 Noi 2011 00:03


Andreea2011
bine ai venit pe forum,iti urez succes si cand iti vei lua cate o pauza de la astrofoto poate vei admira astrele si prin observatii vizuale directe.
Mircea

Andreea2011
22 Noi 2011 14:08


Multumesc pentru link-uri MikeC, si Mircea, bineinteles ca o sa admir si astrele, nu voi face numai fotografii.  :D

Celly
22 Noi 2011 16:56


Salutare si bine ai venit....mult succes in astrofoto si in observatii.


cer senin