-----------------------------------
krazilec
10 Oct 2006 18:10

Hei
Salut eu sunt Mihnea si sunt pasionat de toate temele prezente pe aici asa ca m-am inscris si eu.:P

Abel Cavași
10 Oct 2006 18:49


Salut, Mihnea! Mă bucur că îți place ce scrie pe la noi și că vrei să dai o mână de ajutor. Spune-ne mai mult despre tine ca să știm ce să cerem de la tine și ce să îți dăm. :D 

Succes pe la noi!

krazilec
10 Oct 2006 19:46


Pai am 19 ani si sunt la Facultatea de Stiinte Politice Ovidius Constanta.....cred in existenta extraterestrilor....nu sunt de acord cu nici o religie de pe Terra.....imi place sa stau la discutii despre filozofie, istorie, tehnologie......imi place sa scriu nuvele SF, dar nu-mi cereti sa va arat nici una pentru ca nu termin nici una :D......si cam atat.

lucia lucia
10 Oct 2006 21:15


Din Constanta e o fetita, Miruna, care merge/a mers(?) anul acesta in India, la olimpiada internationala de astronomie. O fetita cu totul deosebita.
Daca te intereseaza subiectele, uite, o adresa a unui prof din Constanta, Cristinel Maga, super in domeniu> magacristi@yahoo.com
Daca vrei, spune ca te-a recomandat profesorul Radu Murdzek de la Roman (proful meu). Am sa-l rog sa te recomande intr-adevar, numai sa vrei. 

pupici,
LM

HoO_Germany
10 Oct 2006 22:55


Salut Mihnea si bine venit aici pe Forum  :) 

Robert

krazilec
11 Oct 2006 20:29


Ce primire calduroasa :D.
@Lucia - nu stiu ce as putea vorbi cu acel profesor.  Adica vreau si eu sa ma apuc de astronomie, dar din pacate nu am bani. :(

alexconu
11 Oct 2006 21:18


Dar se poate face astronomie si doar cu creion si hartie. Si bine.. cer bun. Poti incepe sa observi stele variabile observabile cu ochiul liber sau curenti meteorici.

lucia lucia
11 Oct 2006 23:13


nu cred c-ar refuza sa-ti arate cate ceva, nu sub forma de meditatie... :D