-----------------------------------
ciotca
11 Mar 2012 23:37

Salut
Tocmai mi-am facut un cont aici, asa ca va salut pe toti. Inca nu am un telescop, dar sper ca imi voi imbunatati situatia, pentru ca tocmai lucrez la o masa rotativa cu ajutorul careia voi putea slefui si oglinzi. Imi place sa construiesc, asa ca o sa va tin la curent cu proiectele mele.

Laurentiu
11 Mar 2012 23:49


Noua ne plac constructorii pe aici asa ca bine ai venit!  :D

MariusP
12 Mar 2012 00:00


Bine-ai venit pe forum!

Ambitioasa intrare ti-ai facut. Poate ar fi bine doar sa ne informezi asupra proiectelor, nu sa ne "tii la curent", ca Doamne fereste, ori ne electrocutam ori prindem vreo raceala...  :twisted:

ciotca
12 Mar 2012 14:12


:) mi-e teama ca daca o sa va "informez", o sa am probleme la cnsas. Merci de primire!

Erwin
12 Mar 2012 15:01


Bine ai venit! 
Dacă tot e&#537;ti în Timi&#537;oara î&#539;i sugerez să vii cu noi la observa&#539;ii &#537;i vei putea vedea câteva instrumente de firmă &#537;i home-made, po&#539;i afla detalii &#537;i să-&#539;i faci impresii direct la ocular. Ca să aflii când se fac ie&#537;iri trebuie să te conectezi la unul din grupurile Antares (pe yahoo) sau Altair, pentru că de regulă stabilim cel mult cu o zi înainte, în func&#539;ie de vreme, în principiu în weekend când nu este luna plină sau ger afară. 
Pentru a vedea cu ce te confrun&#539;i po&#539;i citi aici topicurile lui neox &#537;i so999 foarte bine documentate. Spor mult!

Stanescu Octavian
12 Mar 2012 15:28


Bine ai venit !  slefuit oglinzi in Timisoara ? suna bine  :)  pe vremuri erau 3-4 slefuitori in orasul nostru. acum cu tine suntem 2 .

ciotca
12 Mar 2012 16:30


Daca as fi slefuit vreuna am fi doi, asa tot singur esti... inca :). As fi curios sa vad cum lucrezi. Ai o oglinda in lucru acum?

strategy
13 Mar 2012 22:30


Super. Cand va intalniti, captati niste cadre, poate vedem si un filmulet.

La mai multe oglinzi!