-----------------------------------
creizi
07 Mai 2012 18:57

Binoclu Lidl 10x50
Cum celalalt topic este inchis, voiam sa va anunt ca la Lidl Crangasi (langa Emag) sunt aproximativ 10 binocluri sigilate la vanzare la 99 lei. Asa ca fuga daca vreti unul. 

Ca sa avem o evidenta, le-am vazut azi, 07/05/2012, ora 19:00.[/list]

Bogdan_RBF
08 Mai 2012 01:58


oare sa fi bagat in toata tara ?? de curiozitate...

Erwin
08 Mai 2012 08:41


Se pare că dintre toate care se găsesc la super/hypermarket oferta de la Lidl este cea mai bună, în special pentru începători care nu sunt dispu&#537;i să dea mul&#539;i bani pentru a vedea dacă îi pasionează sau nu cerul. Unul dintre lucrurile care m-au determinat să studiez cerul a fost observarea Căii Lactee prin binoclul militar 7x40 când eram în armată, la o instruc&#539;ie de noapte &#537;i am prins un cer fenomenal, departe de ora&#537;. Cu ochiul liber vedeam doar dâre de lumină iar prin binoclu puzderie de stele... Îmi amintesc perfect senza&#539;ia de imersie &#537;i plăcere... WOW!  :shock:

auriga
08 Mai 2012 09:00


un prieten si-a luat, nu am sa-i fac o recenzie completa spun doar ca e usor, are cupele reglabile la oculare permitand folosirea cu ochelari, imaginea ok in centru, dar pe margini slaba, iar intr-unul din oculare imaginea era mult mai proasta decat in celalalt. Cat dai, atat si face (poate mai putin).

iuli72an
08 Mai 2012 09:05


Ce binoclu? Aveti cumva dimensiuni sau specificatii?

MariusP
08 Mai 2012 09:09


Uite si aici: http://www.astronomy.ro/forum/viewtopic.php?t=8942

lentilozaur
08 Mai 2012 09:13


Am incercat unul in magazin. Nu m-a convins optic insa nici nu am mai incercat altul. Calitatea constructiei nu este chiar asa de slaba si are o brosura cu utilizare si intretinerea ceea ce la binocluri ceva mai scumpe lipseste. Pentru un incepator poate fi un punct de plecare.

Swerige84
28 Mai 2012 21:11


Stie cineva daca se poate gasi si in alta parte acest binoclu? La Lidl oferta a expirat de mult, poate or sa mai aduca sau poate nu. Sunt unii care il vand pe anumite site-uri la preturi de aproximativ de 3 ori mai mari, vor sa se imbogateasca.

UFO
29 Mai 2012 12:06


am vazut recent la emag un binoclu 10x50 la 100 lei. nu stiu daca sunt la fel ca cele discutate aici. by the way, m-am uitat si eu prin unul, si părea okey. lidl. avea aberatii de la 0,5 grade spre exteriorul campului. Totusi, sa nu uitam, ca ce este ieftin, isi merita banii. (uneori suntem prea saraci sa ne cumparam lucruri ieftine, ... ). Una peste alta, de la lidl, m-a impresionat pozitiv, in ciuda pretului. nu stiu daca cel de la emag este identic, insa se duce la acelasi pret.

Herr_Alien
29 Mai 2012 15:11


Stie cineva daca se poate gasi si in alta parte acest binoclu? La Lidl oferta a expirat de mult, poate or sa mai aduca sau poate nu. Sunt unii care il vand pe anumite site-uri la preturi de aproximativ de 3 ori mai mari, vor sa se imbogateasca.

Salut,

Nu e chiar asa, unele binocluri au imbunatatiri care nu sunt imediat vizibile (vezi de ex. discutia despre Phantom M1050 si BTC 10x50 de aici: http://www.astronomy.ro/forum/viewtopic.php?t=6260&start=15#64108 ).