-----------------------------------
Lordy
18 Mai 2012 13:33

Ciao a Tutti !
Buna Ziua tuturor. Ma numesc Ionut, am 19 ani si Locuesc in Italia. Sunt un mare iubitor de astronomie, cosmologie, astrologie  si tot ce exista deasupra atmosferei. Am participat  la multe   evenimente si   olimpiade cand eram mic copil si cand invatam in Romania. 

Vara aceasta  revin in Romania  si ma stabilesc de tot si as vrea sa-mi incep  calatoria in aceasta minunata stiinta.
De origine sunt din Vaslui ( Vulturesti )  si as vrea  sa imi cumpar   pentru moment un Telescop  doar pentru Visual. Ma voi dedica pe viitor la  Astrofotografie. 
Am frecventat  de  2 ani un forum de astrofili italian si am invatat unele notiuni de mecanica, optica, de astronomie (visual si foto), dar tot mai bine ma inteleg cu romanii mei si din acest motiv am decis sa  stau alaturi de voi  si sa invat pe limba mea de care sunt  mandru :) .

Vor exista pe parcurs multe intrebari referitoare la optica si mecanica telescopelor, si alte  echipamente folosite in  visual si foto.

Eu va  doresc o zi buna  si imi face placere sa fiu alaturi de niste experti care impartasesc acelasi hobby cu mine.

Ionut.

micrenda
18 Mai 2012 15:08


Bine ai venit (din parte unui italian care locuieste in Romania)

Lordy
18 Mai 2012 15:13


Multumesc Frumos :) sper sa auzim numai de bine . 

Ionut