-----------------------------------
URANUS7
29 Mai 2012 21:32

Luna live in aceasta seara- test pe livestream
pe www.livestream.com/uranus7

la 21:30 , Emisie LIVE cu Luna, printre norii Bucurestiului.
Test calitate livestream.

MrMxyzptlk
29 Mai 2012 21:43


ai cer senin ... lucky U. Insa senin, dar cu turbulente.

Erwin
29 Mai 2012 22:05


nu se aude nimic, când e turbulen&#539;ă mare po&#539;i încerca cu o mărire mai mică &#537;i se vede mult mai bine.

URANUS7
29 Mai 2012 23:36


Multumesc, Erwin.
Am rezolvat si cu sunetul intre timp. 
Am inceput fara marire dar probabil tu ai sosit tocmai cand pusesem un barlow X2.5  .
Stiu ca se vede mai bine dar cate-odata "nu sunt cuminte" si totusi incerc.
Apropo...din experienta mea...au fost situatii cand turbulentele se atenuau chiar in timp ce emiteam..de aceea, cate-odata eu tot sper sa fie mai bine..:)

Am facut un test de verificare pentru o emisie viitoare despre care n-am voie sa vorbesc aici...dar cred ca stii despre ce este vorba.  :)



nu se aude nimic, când e turbulen&#539;ă mare po&#539;i încerca cu o mărire mai mică &#537;i se vede mult mai bine.

UFO
29 Mai 2012 23:41


iti recomand sa iti inregistrezi streamul pt istorie. nu doar live stream, adica, sa mai si ramana inregistrarea. banuiesc ca le poti cere alora, sau faci tu cu un soft, pentru sase iunie.

URANUS7
30 Mai 2012 06:33


iti recomand sa iti inregistrezi streamul pt istorie. nu doar live stream, adica, sa mai si ramana inregistrarea. banuiesc ca le poti cere alora, sau faci tu cu un soft, pentru sase iunie.

  Cu siguranta voi inregistra. Voi inregistra atat cu Procasterul (livestrem software) cat si cu FIRECAPTURE, ultimul generand frame-uri de f buna calitate dar nefiind economic dpdv spatiu necesar pe disk. Macar sa fie cer senin....:)