-----------------------------------
jimao22
06 Noi 2012 21:56


-----------------------------------
La Balea e frumos, dar problema destul de serioasa e vremea.Pe versantul sudic se lasa ceata destul de des vara si nu se vede nimic( de fapt se ridica ceata din vale).Spre nord sunt sanse mai mari.


Costurile nu cred ca sunt mari, daca se gaseste o locatie cu 10-15 camere, de 2-3*, si cu o curte mai mare de pus si corturile, care se inchiriaza integral pe un week-end, nu ar trebui sa fie mai mult de 25-35 lei/pers/noapte.

Eu am fost 3 nopti vara asta la o pensiune din Sambata de Sus (la poalele Fagarasului). Conditiile au fost bune, cu camera ok si chiar piscina. Costurile nu sunt insa mici. Iar pensiunile sunt limitate ca si numar de locuri. Nu cred ca incap 50 de persoane intr-o pensiune normala.

Cat despre cazarea intr-o pensiune, asta inseamna sa fim intr-o localitate. Ceea ce are neajunsuri majore - localnici curiosi (si poate rauvoitori), lumini parazite, putin spatiu de desfasurare.

Personal as prefera o locatie "remote" unde nu ne deranjeaza nimeni si sunem numai noi, chiar daca am sta la cort. Dormitul la cort ,vara , nu e o problema si este chiar extrem de placut. Ganditi-va numai - foc de tabara, telescoape la botul calului, locuri salbatice si lipsa "curiosilor" care in  numar excesiv devin foarte deranjanti, etc.