-----------------------------------
saiph
07 Noi 2012 20:48

Re:
-----------------------------------
As vrea sa pot spune ca la geometrie, in clasa a V-a, cand nu mai suportam intrebarile profesorului "de ce e asa si nu altfel?": - "pai, evident, conform figurii".  Dar apreciez, si chiar voi analiza ce mi-ati tirmis ;)

Chiar am de gand sa intru in EQ5, sa o regresez si poate cu ocazia asta ma prind mai bine cum vine :)

Multumesc pt linkuri si explicatii. 
Am sa le mai parcurg de cateva ori, eventual incercand sa-mi reprezint grafic cum vin piesele si care e rolul fiecarei componente si parti ale lor.

Insa, daca credeti ca puteti usura cumva acest proces, astept cu mare interes si alte explicatii tehnice. Or mai fi de folos si altora, si e bine sa ramana pe forum pt alti amatori interesati de capitolul asta.

Macar sa incerc sa compilez din mai multe surse, Stiu cum e atunci cand ti se pare simplu ceva, sau la-ndemana de inteles, iar cand vine unul si intreaba "banalitati", parca e mai greu sa te cobori iar pana la el, sa-l faci sa inteleaga niste principii in esenta simple :D

E ca intrebarea aia, pe care o pun copii: "ce e apa?"; sau "ce e cerul?"; sau "de ce ziua nu vedem stele?".