-----------------------------------
URANUS7
11 Noi 2012 20:37


-----------------------------------
Eu si Dl. Horatius. am anuntat si am facut un experiment astazi (pe care l-am transmis pe un stream PROCASTER) prin care am simulat un micro Star Party Virtulal  pe Google +.
Inteleg ca limitarea este de maxim 9 persoane co-participante , fiecare emitand propriul stream video prin Google +. 
Eu am emis pe streamul meu Google + imagini cu Soarele vazut prin Lunt iar domnul Horatius a emis filmulete si poze reprezentand diverse planete sau Luna.
Domnul Horatius a captat intregul ecran cu softul PROCASTER trimitand imaginea pe linkul mai sus anuntat (postarea mea anterioara), imagine care  se adreseaza spectatorilor pentru Star Party Virtual.  Totul a functionat impecabil, incredibil de bine.
In concluzie, tehnic vorbind, nu exista absolut nici o problema pentru a organiza Star Party-uri Virtuale cu afisare live catre eventuali spectatori.

Se alcatuiesc pur si simplu echipe formate din 2-9 co-participanti care in acelasi timp au cate un cont pe Google +. 
Se anunta evenimentul din timp, comunitatii : ora de incepere precum si link-ul pe care poate fi urmarit de catre spectatori.  

Cred ca exista solutii de largire a numarului co-participantilor ( >9) dar pt asta trebuie studiat mai mult cum putem pacali restrictia.

 Asadar, nu lipseste nimic, decat vointa de a face Star Party-uri Virtuale. 

Ce parere aveti ? :)