-----------------------------------
oana_sandu2005
02 Dec 2005 00:42


-----------------------------------
buna!
multumesc pt primire:)

asa....
proiectul este initiat de clubul Rotary Bucuresti (un fel de club al celor mai bogati oameni din romania) si desfasurat prin intermediul agentiei de advertising publimar care a contactat trei stud. de la Relatii Publice. obiectivul este renovarea Obs astronomic amiral urseanu, bd. lascar catargiu, bucuresti. renovarea nu este insa una tehnica pentru ca nu ne permitem (din cate stiu aparatura e foarte scumpa), ci e mai curand o renovare a cladirii si a interiorului.
noi am demarat deja campania de R.P si am contactat posibili sponsori. ideea e ca trebuie sa organizam o serie de evnimente care sa justifice sponsorizarea. adica uite, mai , vine lumea la obs, asadar merita investit in el. noi ne-am gandit la "luna obs. astonomic"-luna martie pt ca acum am gasit ceva evenimente : 2 eclipse, echinoctiul si comemorarea a 80 de ani de la moartea amiralului. in luna asta vrem sa organizam conferinte, expozitii. din pacate nu cred ca ele vor prezenta mare interes pt voi pt ca vor fi adresate publicului larg, deci nu de specialitate. insa indirect, popularitatea obs poate aduce ulterior beneficii si profesionalistilor. ideea e sa veniti cu ideii de conferinte (ca noi nu prea ne pricepem), cine sa le tina....sau cu orice alt eveniment credeti ca s-ar putea organiza ca sa atraga lumea, caci eu  tare ma tem ca nu prea o sa avem doritori...nu uitati insa ca aceasta campanie e comandata de clubul rotary, si nu de obs, prin urmare, clubul trebuie sa aiba vizibilitate. oricum, e un prim pas. eu una am multe ideii de promovare a obs precum si a dom. astronomiei....ideei care ar putea fi puse in practica ulterior cu ajut vostru si al obs. ne-am mai gandit si la astroexpozitie, deci daca aveti foto...super...
mai astept intrebari...

toate bune si senine!:)
oana