-----------------------------------
oana_sandu2005
03 Dec 2005 01:31


-----------------------------------
buna!

eu zic ca la partea cu organizarea stam bine. chiar data trecuta am avut intalnire de planning. legat de promovare vrem sa facem parteneriate media cu radio, ziare si poate reusim si cu o tv. poti sa-mi spui cateva reviste de specialitate pe buc si poate si niste date de contact? 

publicul nostru tinta este reprezentat in primul rand de adolescenti si copii, precum si cei pasionati de astronomie. ai putea sa-mi spui ceva licee din buc unde se studiaza astronomie?

eu ma tot gandesc la ceva mai special pt ca mi se pare ca acele conferinte nu sunt destul de catchy...nu stiu ceva de genu de 1 martie fa-i cadou o stea. vino la observator...(asta mi-a venit acum....) e intr-adevar mai comercial insa atrage....

la ce ne mai gandim acum este un logo al observatorului, ca n-are. aveti vreo idee? vreo imagine sugestiva? ceva?

ideea cu turul e buna. o sa o propun la viitoarea intalnire. de asemenea o sa aduc in discutie si subiectele de conferinte. bineinteles ca ne-am gandit sa fie ceva interactiv.

mai vb
pa pa
oana