-----------------------------------
Tavi F.
01 Dec 2006 01:54


-----------------------------------
Va multumesc pentru ajutor. Am citit cartea lui alexescu si nadolschi, totusi mai am o problema: aici in slatina nu gasesc sticla mai groasa de 4mm, aveam pe acasa un geam de 6mm (gen care se pune pe birouri) dar mi-a zis geamgiul ca nu poate sa o taie fiindca e securizata si se face bucatele) asa ca pentru o oglinda de 150mm si focala 1500 nu stiu dak e buna sticla de 4mm, chiar daka o sustin pe 6 puncte mi-e teama sa nu se deformeze :cry: . Nici oxid rosu de fier nu stiu dak gasec. Pentru abrazivi cred ca as adopta metoda cu pietre de polizor, spalare, decantare.

Cer senin ca nu a mai fost de mult :wink:
Eu ti-as zice sa nu faci o asfel de gresala din start, sa-ti bati joc de munca ta, un disc de 4mm grosime la un diametru de 150mm iti poate crapa in mina la slefuire, la polisare, chiar daca ar scapa intreg ar suferi deformatii in timpul lucrului. Vezi in topicul deschis de mine "Discuri de sticla" mi-a dat "sarpe" adresa unei firme din Bucuresti, unde poti gasi sticla de 12mm (30,06E/mp) sau de 15mm (60,11E/mp). Ia de acolo sticla de 12mm (ar fi grosimea minima pt D150).
M-am interesat eu se pot cumpara si bucatele mai mici din care sa iti tai discurile, sau ti le taie ei circulare, dar mai scump.
Preturile sint fara TVA.