-----------------------------------
Catalin Enache
29 Dec 2012 14:45


-----------------------------------
Inteleg ca se nasc sute de teorii ,multiuniversuri dar ele de unde au aparut ? multe explozii primordiale de unde atatea big bang-uri ? observ ca se bate pasu pe loc si nu cred ca o sa gaseasca o explicatie nici int-ro mie de ani .Odata ce nu poti explica explozia care a format universul stiut si treci la alte explozii si alte universuri se dovedeste ca nu exista o explicatie rationala .Extraterestri da ca despre asta este vorba aici ,la o trecere in revista si cautand pe site-uri gen ''Mufon'' si altele you tube si tot asa am observat ca aparitiile de navete spatiale extraterestre difera in functie de regiunea de pe glob si ce vreau sa spun cu asta navetele spatiale extraterestre sunt de foarte multe forme si modele cam cat de diversificat este arsenalu militar actual daca la inceput era vesnica farfurie zburatoare ,forma de trabuc si cea triunghiulara acum au aparut cu antene si fara mari mici globulare unele cat casa altele cat un teren de fotbal ,deci extraterestri fac plimbari regulate pe la noi cam cu tot ce au ei azi cu camionu maine cu jeepu in alta zi cu bicicleta .
90 % cred ca exista forme de viata inteligente pe alte planete dar mai si cred ca 90 % din aparitii sunt trucate de un guvern bolnav care vrea sa fie stapanu intregului glob si incearca sa atraga atentia de la ce se intampla real pe acest pamant un guvern care controleaza vietile noastre zi de zi si ne tine ocupati cu sfarsitu lumii farfuri zburatoare ramanand ei linistiti sa isi urmeze planu .
Daca ar exista si americani au intrat in contact cu ei nu ar spune pentru ca s-ar distruge toata religia din lume si dupa cum bine stiti religia este liantu si cea care controleaza cel mai bine masele de oameni iar daca ar veni sfarsitu lumii cu adevarat iar nu ar spune pentru ca ar fi anarhie s-ar sparge supermarketuri ,banci ,magazine totul ar fi blocat si poate va intrebati de ce ar fi anarhie daca tot s-ar termina lumea ptr ca este in firea fiecarui om sa spere ca poate el va scapa .