-----------------------------------
valy
07 Ian 2013 01:08


-----------------------------------
Daca va referiti la interventia mea, sa ma explic:
- e vorba de niste rezultate palpabile (aparent destul de obiective) obtinute de unii cu ceva mai multa experienta decat mine, doar le-am prezentat, asta legat de citatul lui Teo mentionat in postul meu
- e vorba de doua instrumente de aceeasi apertura, prelucrare de cineva care cred ca se pricepe, obtinute in conditii aproape identice (locatie, seeing)
- e vorba de instrumente destul de mari, n-am mai vazut o astfel de comparatie pana acum, or fi
- nu vreau sa contrazic sau sa invalidez experienta nimanui, erau doar un exemplu
- nu cred ca exista cineva 100% obiectiv avand 100% experienta intr-un domeniu, mai ales aici pe un forum de amatori (sper totusi sa nu jignesc pe cineva :) )
- mi se pare utila prezentarea oricaror pareri, informatii, linkuri, rezultate, experiente, oricat de bune sau rele sunt, asta e scopul unui forum, din multe s-o alege ceva
- n-am experienta lui Teo cu instrumentele, dar niste poze sunt niste poze, indiferent cine le observa (ma refer la pozele lui nea piersica din linkuri)

PS: Erwin sunt curios ce parere ti-ai face comparand apo-ul cu cassul tau dar tot asa cu un nagler (adica ocular similar, magnificatie similara).