-----------------------------------
oana_sandu2005
07 Dec 2005 02:44


-----------------------------------
buna tuturor!

la logo pt campanie lucram acuma. eu m-am gandit la ceva, dar urmeaza sa vad daca se aproba maine, la intalnire. deocamdata pastrez secretul  :wink:
saptamana viitoare sau cealalta facem o vizita la obs si o sa vb cu oamenii de acolo sa-i intreb de logo. poate ca deja au si vor sa-l folosim pe al lor, desi ma indoiesc pt ca pe site n-am vazut vreunul.... 

intr-adevar logo-ul trebuie sa simbolizeze ceva, dar nu trebuie sa fie nici prea abstract astfel incat lumea sa-l asocieze cu institutia respectiva. si mai trebuie sa ne gandim ca logo-ul obs trebuie sa fie in idependent de campanie, pt ca el va ramane al observatorului de acum incolo.

ramane sa mai discutam. astept in continuare sugestiile voastre. orice idee e binevenita pt ca nu stii cum faci legatura cu altceva si iese ceva klumea de tot:) daca se aproba maine logo-ul de campanie vi-l trimit si voua sa-l vedeti, desi 1. nu prea stiu cum sa postez o imag pe aici :oops:  si 2. ma gandesc daca sa-l pastrez ca surpriza pt cand vor aparea afisele :) 

toate bune si senine,
oana