-----------------------------------
jimao22
16 Ian 2013 17:20


-----------------------------------
Am aranjat sa facem pentru participantii la eveniment, stickere cu sigla ASTRONOMY.RO, ce se pot lipi pe telescoape (cine vrea, desigur). Designul este foarte frumos, mie mi-a placut de la inceput. Dimensiunile stickerelor vor fi 120 x 30 mm.

Astept oferta pentru DVD-uri cu sigla patrata ASTRONOMY.RO, pe care sa pun informatiile, cartile, tutorialele si filmele astronomice pe care le am (multe rau). Cu aceasta ocazie am sa ma ocup de subtitrarea in romaneste a unui serial de 8 filmulete despre MaximDL, care mie mi-a placut foarte mult.

Mult mai indicat ar fi sa pun aceste informatii pe niste stick-uri de memorie de minim 4GB, dar fiindca sunt destul de scumpe, nu pot sa fac treaba asta pe banii mei (ca stickerele si DVD-urile) deci, daca vreti, putem sa adaugam la suma necesara participarii si o mica suma necesara achizitionarii unor stick-uri de memorie suficient de mari.

Am de asemenea contactul unei firme care ne poate face stick-uri de memorie personalizate, asta insemnand ORICE - adica : avand forme diferite din plastic, cauciuc, lemn, piele, metal, inscriptionate cum vrem noi. Ar putea iesi ceva deosebit de frumos daca sunteti de acord sa facem asa ceva pentru acest eveniment. Pe langa valoarea informatiilor de pe stick, el, ca si obiect, poate fi o frumoasa amintire.
 http://www.usbpersonalizat.ro/