-----------------------------------
jimao22
22 Ian 2013 23:56


-----------------------------------
Esti softist deci ar trebui sa sti. Camerele astea nu fac achizitie de film, ba asta de ghidare a mea, pana acum, facea niste imagini jalnice bune DOAR pentru autoguiding. La autoguiding se pricepe foarte bine dar altfel, nu are driverele necesare ca sa faca ceva de calitate.
Iata ca a venit rezolvarea...
Camerele deep-sky fac poze, dar cu programele dedicate sau chiar cu Maxim, nu poti face mai mult decat poze individuale, nicidecum film. 
Iar precum probabil sti, la planete ai nevoie de mii de cadre, luate cu o frecventa cat mai mare, ca sa poata fi apoi alese cele bune din ferestrele de seeing si apoi stacuite si prelucrate ca sa iasa detaliile din ele.
DMK, DBK si probabil alte cateva din lista sunt deja camere planetare si au programe dedicate cu care fac film din start. Nu stiu de ce s-a chinuit autorul softului sa faca ceva si pentru ele. Probabil o fi vreo explicatie, neavand astfel de camera, nu stiu care este aceea.
Altfel, toate datele necesare le gasesti pe site-ul indicat sau in postarile de mai sus. Sau poti evident, experimenta tu insuti si sa aducei ceva noutati aici.