-----------------------------------
URANUS7
24 Ian 2013 10:04


-----------------------------------
Este prima data cand vad o data stabilita pentru eveniment, aici (poate n-am reusit sa descopar alt loc unde a mai fost postata). Tinand seama ca suntem la poalele Fagarasului, nu va fi prea frig la acea data, pentru cei ce vor dori sa faca observatii noaptea ? 

In plus, desigur, cred ca ar trebui sa se stabileasca data si functie de o apreciere credibila a conditiilor meteo, facuta intr-o vecinatate de timp suficient de "stransa". A existat o foarte recenta tabara de observatii astronomice organizata cu astronomi romani cunoscuti, la care conditiile meteo au permis doar cateva ore de observatii din cateva zile, in ciuda unor eforturi substantiale de energie si materiale. 

In consecinta, cred ca ar trebui sa fim mai prevazatori, cat mai avem destul timp. In rest, sunt perfect de acord cu celelalte conditii (considerand ca fiecaruia i se va asigura un pat, intr-una dintre cabane). 
Prizele si eventual semnal Orange sau Vodafone, ba chiar  Internet pe wi-fi ar fi demne de luat in calcul la modul serios.

Asteptam informatii suplimentare. :)