-----------------------------------
jimao22
24 Ian 2013 20:59


-----------------------------------
Este prima data cand vad o data stabilita pentru eveniment, aici (poate n-am reusit sa descopar alt loc unde a mai fost postata). 

Am creat acest sticky cu dorinta expresa de a veni in sprijinul celor ce vor veni la eveniment, prin postarea de informatii actualizate despre ceea ce am facut si cu rugamintea pentru toti acestia, de a nu posta nimic aici, fiindca informatia se dilueaza si va deveni tot mai greu de urmarit mersul evenimentelor.

Se vede treaba ca nu s-a intamplat nici una nici alta - concluzia fiind ca nu ati citit ce am scris aici.
Daca va duceti mai sus si cititi primele 3 postari ale acestui Sticky, o sa gasiti tot ce v-am repetat aici precum si toate informatiile despre intalnire.

Am sa mai pun odata link-ul catre fisierul cu informatii - cu cat mai des pus, cu atat mai bine se pare.

 https://dl.dropbox.com/u/98966678/Tabara%20astronomy.ro%202013.xls 

As fi facut si un poll cu data si cu locatia dar nu am primit nici macar O (1) reactie referitoare la acest aspect. Intrucat nu am primit nimic, am considerat ca sunteti cu totii implicit de acord.

Exista doua solutii:
(1) fie deschidem un poll (sondaj) asa cum am spus mai sus - e un formular care se poate crea in structura topicului si unde se voteaza (acum nu stiu care e functinalitatea lui - daca este posibil sa votezi de mai multe ori sau cumva este permis accesul la vot doar odata, pe baza username-ului - trebui vorbit cu admin pentru asta) sau 
(2) sa-mi trimiteti optiunile voastre pe pm si sa creez o alta coloana in tabel unde sa trec ce imi spuneti voi, tabel ce este actualizat permanent si este vizibil pentru toti.

Eu personal as merge pe a doua varianta in cazul in care vreti sa votam locatia si momentul.
Astept reactiile voastre pe restul topicurilor acestei sectiuni, nu aici pe STICKY.

Trebuie insa sa fiti constienti ca nu vom impaca niciodata pe toata lumea orice alegere vom face si vor fi mereu unii care nu vor putea veni, indiferent de locatie sau moment ales (nu aceeasi, bineinteles). 
Parerea mea sincera este ca alegerea trebuie sa ramana si fiecare sa-si plieze programul (mai sunt mai mult de 3 luni pana atunci) DUPA acest eveniment, daca vrea sa fie prezent.

Multumesc inca odata pentru intelegere.[/b]