-----------------------------------
HoO_Germany
08 Dec 2006 10:00


-----------------------------------
Da, corect, chiar si eu am uitat de acest criteriu, cuprins fiind de obsesia de a lua cel mai mare instrument posibil. Am sa ii dau un mail si lui Robert, desi as fi mult mai relaxat sa imi iau ceva de aici, eu fiind mai nelinistit cand vine vorba de adus lucruri mai mult sau mai putin legal in tara  :oops: 
Si oricum, pana la urma cred ca o sa ma bazez si pe intuitie cand o sa-l iau, pentru ca daca o sa mai studiez multe oferte/cataloage/site-uri incercand sa imi dau seama care e cel mai bun compromis, o sa imi iau un telescop cam in vreo 5 ani :) 

ps: din nou o intrebare pentru cei mai experimentati: ocularele Barium va spun ceva?


Aici spun inca o data si cosntituez, ca transportul marfelor cu Atlassib NU este cumva "mai putin legal" sau cumva ilegal. Atlassib ESTE o forma a postaei romane si transportul asemenor marfe astronomice nu fac probleme. Este numai o cauza de declaratie. Si eu nu le spun ca transmit telescoape, dar le spun ca transmit tuburi din aluminiu cu oglinda, sau cu lentile. Si ei m-i iau o taxa speciala (cre eu nu stiu cat este, pentru ca ei u scot din coltul manei) pentru asemenea lucruri si gata. Aceasta taxa se scrie pe factura care o primesc ca document. Si in cazul asta nu trebue sa stea nimeni nelinistit sau sa-si faca ganduri. Nici un pachet pana acum s-a pierdut, s-a stricat sau s-a intimplat ceva. Ce nu inseamna ca nu s-ar putea intampla ceva, dar daca e sa se intampla, se intampla peste tot ceva.

Daca tu vrei sa dai un mail lu Robert, nu ai putea sa ramani relaxat, in cazul asta, ca Robert sant eu, si eu trimet din germania  8)  :)  :wink:  :P