-----------------------------------
HoO_Germany
08 Dec 2006 12:37


-----------------------------------

Robert, de curiozitate care este valuarea maxima pe care poti sa i-o declari marfii? Si tu declarand ca trimiti tub metalic cu oglinzi aia de la atlassib chiar te cred? Fiindca mi se pare ceva dubios la Altlassib.
Numai bine!


Valuarea specifica dau tot mereu, cand declarez ce am in pachete. Si special la exemplul asta, ei imi iau o taxa de 25 Euro la un pachet mic si mai pun o extra taxa pentru transport. Si asa calculez ei preturile, care macar le primesc pe document. Acum daca ei isi iau banii si ii imparte sau cine stie ce, nu pot sa zic si nici nu vreau sa zic, ca nu stiu.
Dar dubios nu este Atlassib. Ei duc marfa la client si nici o data inca nu am aflat necaz. Nici oamenii care-i intreb, care dau si ei pachete de ani deja, zic ca inca nu au avut neplaceri. 
Pentru transmiterea de imbracaminte, lucruri, dulce, carti, si cine stie ce, nu este scump. Pentru trimiserea mobile, scule, electronica, astronomica, lunete, si lucruri deasta, ei iau o taxa extra, care o "scot din colt" ca nu am vazut nici o data un tabel.
Dar ce sa fac, ei zic ca costa, si eu platesc. 

Totusi cu posta oficiala (germana/romana) ar fii mai scump si marfa ar venii mult mai tarziu. Si aici este si marimea pachetelor minimata, ca eu pot sa transmit pana la 1200 x 600 x 500 mm pachete de 20 kg max. Peste marimea asta, costa la posta inca un plus de 50 Euro. Asa ca as trebuii sa trimet cu camion speditiune, si asa costa imens, nimeni nu poate platii.

Eu raman la concluzia ca Atlassib este un drum bun, sigur si undeva platibil si nu ilegal.