-----------------------------------
HoO_Germany
08 Dec 2006 13:44


-----------------------------------
Nu ma refeream la trecerea unui telescop ci la cum il aducem. Noi mergem la Atlassib si zicem ca avem incredere in el ca e o firma serioasa, etc. Si cand te trezesti ca iti IA spaga pe fata ca sa iti ia pachetul. Si daca faci figuri iti mai si zice ca nu ti-l mai ia deloc. Asta ma deranjeaza. Si problema nu e cu unul, doi angajati, ci cu toata firma. Am aflat de niste scandaluri si smecherii la nivel de conducere de iti sta mintea in loc. 
Pentru mine unul nu exista Atlassib decat ca ultima varianta. Si sa nu mai vorbim de pachetele desfacute de angajati. 
Oricum cred ca nu prea mai are rost sa vb despre ei ca mai rau ne enervam. Numai bine!

Azi dimineata am dat un pachet la Atlassib. Le am spus, ca am placaje in ele si gata. 
Ce crezi ca au facut? Au inceput sa taie la un colt pachetul, sa vada daca am mins. I-am dat imediat una cu vorba si i-am spus sa-si scoate mainele din pachetul meu (inervat). Si i-am spus, ca eu platesc acest pachet si acum, ca stie ca NU e moblila dar placaje cum am zis, platesc mai putin. 
Ce crezi ce a facut el? S-a scuzat si a zis... nu, tot platiti ca si moblila.
Mie nu mi-a fost sa nu platesc, dar l-am dovedit ca am zis adevaraul si gata. Dupa asta am loat biletul de platit si i-am spus, a cui ciorba o mananc, al lui cantec cant. Si asta a inteles-o.
Asta inseamna, ca daca noi nu mai trimetem nimic, el poate sa stea acasa si sa-si deschida pachetele lui personale..... daca mai primeste cateva.

Nu este important a face discutii despre Atlassib, se stie ca peste tot exista "schmecheri" dar este o (sau unica) posibilitate a transmite lucruri la un pret platibil si transport sigur. Si asta este totul ce vrem. 
Eu zic, ca desigur si in Romania se renteaza sa se cumpere lucruri, dar ce sa zic, daca se compara preturile si sant asa de mari diferente, cine ar vrea sa plateasca aceste preturi? Eu nu vreau sa deschid asa o discutie ca nu face sens.