-----------------------------------
HoO_Germany
08 Dec 2006 14:21


-----------------------------------
Chestia cu Atlassib: acolo se intampla ilegalitati peste ilegalitati, inclusiv ce face Robert declarand instrumentul ca fiind tub de aluminiu cu oglinzi este o ilegalitate; deschiderea pachetelor de catre angajati este o ilegalitate; limitarea sumei de asigurare este o ilegalitate (spun ei 45 euro pentru ca toate produsele sub 50 euro nu se taxeaza conform legii), si in plus suma asigurata nu se ia in calcula la calcularea taxelor vamale (poti asigura un produs de 10 euro si la 1000 euro daca vrei, nimeni nu te impiedica la o companie de posta normala) etc. 

Aici am clar un contra.

Eu trimet tot mereu marfa prin Atlassib si eu declar cum declar si nici o data mi-sa scis undeva o suma de 45 Euro max asigurat. Asa ca nu joaca o rola CUM declarez, joaca o rola ca marfa VINE sigur si intreaga la client si cum se vede, mai ieftin ca transportul prin romania.
ASA AM DECLARAT SI PRIN POSTA SI TOT NU S-A PLATIT VAMA !!!
Si daca se pierde? Se pierde, si eu am documentul ca am da-to prin Atlassib. Si nu am nici o signatura de 45 Euro undeva de la ei. Pentru asta eu platesc mai mult la transport, cum am zis, o taxa care si-o trage din coaste, dar o platesc. Eu nu vad nici o ilegalitate. Eu platesc si ei transportez.

Si cum ai zis, din 1. Januarie 2007 nu mai este nici o discutie de taxe si vama, asa ca linistiti-va.