-----------------------------------
IACOB DUMITRU
08 Dec 2006 15:11


-----------------------------------
Domnule Dragon, nu știu dacă ați observat, dar aici era pusă în discuție o posibilă Teorie Unificatoare.  Această teorie nu are nimic în comun cu ideea de limită a cunoașterii.  Cred că la mijloc este o mare confuzie.

Pe scurt, Teoria Unificatoare trebuie să ne spună pe șleau și convingător (cu argumente științifice) care este cauza unică a tuturor interacțiilor.  Restul deducțiilor pot fi considerate &#8222;floare la ureche&#8221;.

Teoria stringurilor nu poate fi considerată nici pe departe o teorie unificatoare, nu ne spune mai nimic despre cauza unică a tuturor interacțiilor.  O teorie unificatoare este confirmată de orice experiment din natură.  

Cât despre aproximările secvențiale și finalitatea lor, încercați să vă uitați oriunde în jurul dumneavoastră.  Încercați să vedeți de ce acest comportament ne conduce la logaritm natural din 2pi ca și constantă fizică și mai ales încercați să descoperiți care este legătura dintre această constantă și constanta ce ne &#8222;aliniază&#8221; toate planetele (constanta lui Bode).

Am glumit desigur, sau poate nu.