-----------------------------------
alf
08 Dec 2006 20:01


-----------------------------------
Intr-adevar, cred ca este un subiect interesant de discutat pentru toata lumea, cum si de unde sa aducem instrumentele optice in tara, dar cum spunea stelaru mai bine ar fi sa se faca un topic separat doar pe problema asta.

Dupa parerea mea cred ca singurul inconvenient cand aduci un telescop de afara este doar din punct de vedere al garantiei, ca din cate mi-am dat seama din ce s-a discutat, ca pret (si ca si calitate probabil) iesi oricum mai bine ca in .ro. Acum sunt de acord ca iti asumi niste riscuri, dar daca vanzatorul este serios, singura problema ramane transportul, si de aceea ar fi super bun un topic pe tema asta, pentru a evita posibilele experiente neplacute.

Revenind putin la tema initiala, cum spuneam ma tenteaza  rau de tot un 200/1200 dar mi-e frica sa nu fie prea MARE, sa ajunga suport de haine:) Grea decizie...  ma gandesc si la aspectul practic al problemei.. voi cei care ati avut sau care folositi si in prezent instrumente de dimenisunile astea cum va descurcati cu ele? Sunt inconfortabile rau de transportat/montat? Ca pana la urma banuiesc ca shi o varianta de dimensiuni mai reduse de genul 150/750 nu e cu mult mai mica nu?