-----------------------------------
BMB
13 Feb 2013 02:58


-----------------------------------
Mersi Valy, Vlad si Dragos de sfaturi. Am reusit intr-un final, cu multa atentie (nu ca era mare filozofie dar e oarecum ascunsa "treaba") sa desfac celula lentilei de corectie din tub. Acum se vede si inelul de retinere al lentilei. Insa mai mult de atat nu ma bag. Cel putin pana nu aud ceva clar de la TS. 
Culmea ca sunt semne de umblare clare in interior (cam neglijenti chinezo-nemtii astia) si la interior cu ceva zgarieturi fine.
Toate informatiile de care dispun pana acum duc la simplul fapt ca e prea stransa lentila de corectie (a 4-a). Insa sincer, imi pare destul de mare deformarea stelelor. Ma gandesc ca daca ma duceam la un -15 grade crapa oare lentila ? ?? !!
In fine. Astept in continuare raspunsul "inginerului-tehnician" al TS si sa vedem ce solutie imi propune (tehnica). Daca nu se rezolva il trimit inapoi. Am tot cautat un "replacement" la ei pe site in caz ca ma razgandesc, la acelasi pret, insa una peste alta eu tot 65-ul Quad il vreau. Altfel solutia era sa trec inapoi pe un ED 80 (nu SW), insa cum proaspat l-am dat pe al meu pe doar 10 mil tub plus 4.5 mil corector...parca nu as da dublu pe "same thing"...
In fine...din nou.

Astept.

Max