-----------------------------------
murrix
14 Feb 2013 22:09

ursamajor
-----------------------------------

Sunt ferm convins ca aveti amandoi dreptate. Daca nu e in stare perfecta, nu voi lua jucaria. Dar mai sus ca pret, nu o sa pot urca in urmatorii ani. Asa ca ma voi multumi cu putin. Daca gasesc cea mai mica imperfectiune, renunt si voi urma sfaturile voastre (desi asta implica o asteptare indelungata).  Oricum, e un mic auto-cadou la implinirea unei jumatati de secol si un premiu de consolare, pentru lasatul de fumat (40/zi, timp de 32 de ani).
Cu ce voi economisi din tigari nefumate, voi putea spera in viitor la ceva mai bun.

Acum m-am angajat s-o iau, e rezervata pe numele meu si mai am si de consumat ceva benzina ca s-o aduc acasa. Cum spuneam, nu-mi permit in "liga mare" inca.

A propos, la cele 2 intrebari din postarea anterioara, ai un raspuns pentru mine? Multumesc de incurajari si de raspuns. Voi incerca sa scot maximum din "jucarie", daca e sa fie a mea. Nu am perspective financiare grozave in urmatorii ani, dar pana atunci sper ca ma veti ajuta voi, sa folosesc bine banii la o achizitie ulterioara.