-----------------------------------
murrix
14 Feb 2013 22:22

Chiar daca l-ai rezervat....
-----------------------------------

Primul mi-a fost adus acasa de o persoana care lucreaza acolo. Maine va trebui sa merg sa-l vad pe al 2 lea, la alt hypermarket. Plecand de la premisa ca e complet si ma voi putea folosi in urmatorii cativa ani de el ( nu ma astept la nimic spectaculos), il voi lua. E la jumatate din pretul altor telescoape 60 /700. Si de fapt, nici pe asta nu mi-l permit, daca e sa fiu sincer. Daca il refuz, raman si fara suficienti bani pentru altceva ( consum benzina). E si asta un efort mare, in situatia actuala. Sper sa fie cat de cat OK si sa-mi aduca bucurii. Anii m-au invatat sa mai tai din vise, asa..putin.
 Daca era dupa mine imi inaltam in gradina un turn de observatie cu cupola rotativa si cu vizionare direct pe computer. Dar cum spuneam, va fi un inceput modest, si daca voi dovedi ca intr-adevar am nevoie de un telescop bun si voi avea si banii, voi provoca o discutie cu 6 luni inainte de achizitie.
 Eu va inteleg pe cei care priviti deja din varful dealului, la mine, cel care sta la poale si are un orizont mai ingust. In anumite domenii, sunt si eu in varful dealului si incerc sa ma pun in pielea celui care abia a urcat primii pasi, ca sa-l pot intelege. Momentan, finantele sunt primul criteriu, indiferent ca-mi place sau nu.
Multumesc pentru informatia cu meteoritul. Sper sa avem cu totii CER SENIN !!