-----------------------------------
murrix
14 Feb 2013 22:34

Nu ma tem de umbre...
-----------------------------------

....ci doar de ratele la banca. Si mai am de tras pana in 2018. Cand 80% din salariul de bugetar se duc acolo, vezi lumea cam cum se vede fara lentila corectoare... Cum spuneam mai sus, si 300 lei e mult in situatia asta. Deci daca pun 50 lei benzina si 240 refractorul cu lentile de plexic.. ma incadrez.
Daca nu, probabil ca alte chestii foarte presante imi vor sparge purcelusul..si visul se va duce pe apa sambetei. Oricum, apreciez sfaturile voastre, chiar daca nu prea imi permit sa ascult ( momentan) de ele. Majorari de salariu..pauza. Abia am scapat de taierile din 2010.Si ele erau reale de cam 45% (oricum a papat inflatia reparatia). Cele din ianuarie 2010 nici nu le-am luat in calcul. Eu sper sa vad un pic si cu plasticul. Si cum stativul e intr-adevar usor, solid si robust, poate va ajunge in viitor o luneta serioasa pe el? Sau poate voi putea dona "jucaria" vreodata ( daca o voi putea inlocui), unui copil necajit, dar pasionat.

 Daca gasesc hibe la aceasta a doua incercare, promit sa ma cumintesc si sa stau cu pusculita deschisa, poate-poate strang de un 60/700 AZ-2.
[/b]