-----------------------------------
catalina
18 Feb 2013 09:43


-----------------------------------
Erwin, nici nu poate fii vorba de lipsa de respect din partea mea, doar ca timpul meu este drastic limitat , scriu foarte repede , si nu revin pentru a reciti textul. Incerc sa cuprind cat mai multe in putinul timp liber de care dispun. 
Cat despre Raluca, indiferent ce va dori sa faca pe viitor, am sa o sustin ,face parte din meseria mea de mama. Daca maine si-ar pierde subit interesul pentru astronomie, am sa ma opresc si eu. Eu sunt aici doar sa o sustin. Momentan, incerc sa tin pasul cu ea , cu nevoiile ei de cunoastere, iar la primul semn de plictiseala , ma opresc. Astept sa intrebe , si o face exagerat de des pentru varsta ei. M-am gandit destul de intens , ce inseamna sa "o iau usurel". Saptamana trecuta , am fost acuzata de invatatoare ca "o fortez" in momentul in care aceasta a constatat ca Raluca calculeaza cu usurinta adunari si scaderi de ordinul sutelor si miilor. A incercat sa argumenteze ca se va plictisi la scoala. Dar nu, nu incerc sub nici o forma sa o fortez , de cele mai multe ori ne jucam , iar din joaca apare informatia pe care o absoarbe cu o rapiditate incredibila.