-----------------------------------
Teo
12 Mar 2013 01:18


-----------------------------------
Mersi, Neox !

Da, proiectul este facut de tatal meu. Este o schita simpla pentru el. A lucrat o viata intreaga ca inginer proiectant la uzina Faur din Bucuresti. Este o traditie de familie, care din pacate (sau nu) s-a oprit la mine. Bunicul meu a fost tot inginer si a lucrat tot in proiectare la Faur ( fosta 23 August ).

Au proiectat in special locomotive, tancuri dar si multe alte piese. Am crescut sa zic asa, cu planseta in casa pentru ca pe atunci nu exista Autocad.

Eu nu am urmat acesta cale. M-a atras mai mult medicina si de aceea am urmat acest drum.

Totusi, o mica parte din mine ma atrage si catre tehnica, catre mecanisme si masinarii.

Mersi pentru urari si pentru sfaturi .

Sigur ca acest refractor ar merita un tub metalic si este posibil sa il inlocuiesc pe viitor.

Deocamdata asa de probe ( si inca, cativa ani de aici incolo il voi utiliza ca atare cu teava portocalie). Am inteles de la magazinele Praktiker ca ar fi un PVC mai solid decat cele gri.
Teava din imagine nu este cea originala ci doar un ciot vechi si ciobit pe care il utilizez ca banc de probe.
Voi prezenta si originalul mai tarziu.

Iti urez si tie mult succes in finalizarea proiectului ! :)