-----------------------------------
HanShu
21 Mar 2013 22:49


-----------------------------------
@valy : stiu ca pretul e doar pentru tub. M-am uitat la tuburi pentru ca imi fac montura alt-az din teava de 1". Eu cred ca va rezista la greutatea tubului ala, ce zici?. 
Idea e ca imi permit cam 650 lei deocamdata, de asta ma oprisem prima data la skywatcher-ul de 70/900, iar apoi cand am vazut tubul de 90 m-am gandit ca si asa am montura in lucru, ar fi mai convenabil sa investesc mai mult in optica si sa ma descurc la partea de montura singur, mai ieftin.

Va multumesc pentru raspunsurile rapide si indraznesc sa abuzez de bunavointa voastra, reinnoind intrebarea din primul topic: ce parere aveti de tubul / brand-ul respectiv? Nu am vazut prin descrierile userilor marca Bresser Messier si vreau sa stiu daca se merita investitia din punct de vedere calitativ, in comparatie cu Skywatcher, sa spunem.
Daca nu merita o sa raman la cea de 70/900 de la Skywatcher.
Multumesc.

edit: Pana sa raspund ai postat tu Pirate :) Si eu as vrea sa iau tlescopul complet cu montura , dar din nefericire atat am disponibil momentan, mai corect, voi avea undeva la mijlocul saptamanii viitoare, si vreau sa comand in momentul in care voi avea suma completa, pentru ca altfel apar alte cheltuieli, intretinere, etc si voi ramane fara.