-----------------------------------
rabeir
05 Apr 2013 11:13

subscriu
-----------------------------------
subscriu ... nevoia te poate invata multe :) pe mine m-a lamurit aseara tarziu vazand Saturn ca "dekinezificarea" bine punctata de dl. Pteancu mai cere inca atentie, lucru si investitii, pina nu schimb cel putin si oglinda de plastic .... asta e sunt limitat de cea mai slaba veriga din lantul optic, iar focuserul si montura ma fac deja sa bat piciorul pe loc in asteptarea oglinzilor de la Dobson, trimise la upgradat.

@neox: nu as fi atat de sigur ca e chiar tot una protostar flockboard cu velurul autocolant, nu fara sa le am pe ambele si sa le experimentez, chiar si asa m-as pronunta doar ca o parere personala in lipsa unor teste macar relativ-stiintifice. Pina una alta ei stau in spatele unor afirmatii destul de serioase care par intemeiate si eu unul ca si utilizator nu am inca nici o jumatate de argument sa le infirm:
Avg. visible reflectivity @ 0&ordm; incidence angle < 0.4%
Avg. visible reflectivity @ 80&ordm; incidence angle < 0.7%

Nu as vrea sa dam intr-o polemica neinteresanta pentru colegi, daca esti dispus in interesul comunitatii si al curiozitatii noastre sa facem o comparatie intre cele 2 putem discuta in privat si apoi sa publicam cercetarile noastre in scopul de a lamuri raportul pret calitate si ajutam pe altii ce-si vor dori ceva de genul sa poata decida mai bine informati ce-i mai bine pentru fiecare. Eu unul am incercat sa fentez problema ieftin si tot la protostar am ajuns, poate nu am avut suficienta rabdare sau timp.

cer senin in acest weekend!