-----------------------------------
aecrimla
16 Dec 2006 00:18


-----------------------------------
Toata lumea te lauda si felicita. Vreau sa fac nota discordanta. Faptul ca ai avut bani sa-ti cumperi un asemenea instrument nu inseamna nimic deocamdata. Sa vedem daca esti instare de el. Sa vedem ce faci concret. O sa te laud atunci cand  voi vedea rezultate. Din cate tin minte ti-ai mai luat ceva instrumente la care le-ai gasit tot felul de hibe. Sa vedem ce faci cu asta. Bafta (ca succes nu se zice nici la pescari) :D
Da pot spune ca sunt Norocos... Castig Bani frumosi , Cheltuiesc la fel de frumos pe cum castig dar mai este o problema .... trebuie sa ma limitez la observatii DOAR CAND SUNT LIBER de la servici sau in concediu, si atunci mai trebuie sa am in vedere Familia... care si asa ma vede cam rar... 
Deci rezultatele au sa apara in functie de 2 factori majori:
1. Timpul liber aferent observatiilor;
2. Vremea de care nu sunt raspunzator... ca'n seara asta .... (ca ieri era Lapte la TIMI.... iar la Arad nu) , dar eu eram la sevici....astazi nu sunt dar seara asta curge DANONE pe strada nu altceva .... :-).

Din 168 ore cat are o saptamana 48 - 60, le petrec la servici ( ziua sau noaptea ... fara regula ) restul i-l impart si eu cum pot...

Adevarat ca mi-am luat aproape toate tipurile de instrumente, mai putin SC . pt care nu m-am hotarat din care sa aleg... tinand seama ca putini de aici de pe forum, sau dintre cunoscuti, au asa ceva, dar mai astept sa vad ce apare nou la anul... ca din review-uri nu m-am convins ca-mi trebuie asa ceva inca!
Mi le-am luat doar ca sa vad diferentele reale intre observarea aceluiasi corp ceresc in acelasi timp cu instrumente diferite sa vad ce pastrez si ce nu ... ( daca tot am posibilitatea sa le cumpar singur, de ce sa nu fac o comparatie live intre ele sa vad eu ce si cum) ....

Promit ca dupa ce termin " Observatorul " am sa vin sa te invit personal, " sa facem impreuna o analiza, pro sau contra fiecarui tip de instrument....mai ales ca suntem " Near By County "

Numai bine...