-----------------------------------
Michel Ardan
23 Apr 2013 09:37


-----------------------------------
jimao22 a scris :

Niciodata CRIMA nu a fost adusa la nivel de virtute de vreo civilizatie sau socetate (daca au fost mari masacre sau genociduri in istorie, intotdeauna acestea au incercat sa fie justificate de autori in fata semenilor prin tot felul de teorii care sa acopere marea lipsa de moralitate a acestor fapte)

Cum s-ar numi sacrificiile aduse Zeilor ? Eu le numesc crime. Și era o vreme când erau la "modă". Îmi vin în minte ritualurile din america centrală ... ,chiar și în Biblie avem câteva exemple. 

Nu vreau să lungesc polemica ce, ușor, poate semăna cu o ceartă, nefiind în spiritul forumului. De aceea îndemn pe participanții de până acum să caute latura constructivă, precum fac și eu. 

În esență mai sus jimao22 și mflorian nu sunt de acord cu părerile mele, ceea ce este foarte bine. Fiecare are drumul lui și modalitatea sa de a percepe lumea, și nu încerc pe nimeni să conving de ceva. Cu toate acestea când un punct de vedere este atacat sunt dator să îl susțin, până la un anumit ... punct.

Când discuția devine belicoasă, nu mai este amuzant deloc, așa că eu mă opresc aici.