-----------------------------------
Ovi_astro
27 Apr 2013 13:07


-----------------------------------
Ma tem ca nu se poate face nimic, omu asta taicameu (antiastronomul) e demnt de-al binelea, porb e ca se crede atotputernic, se crede Dumnezeu, ce zice el e sfant deci daca zice el toti astronomi is prosti e adevarat daca il contrazici iti risti viata. Uraste tot ce e pe lumea asta mai ales astronomia, nu e de acord cu ea, la el toti oameni is prosti dementi imbecili numa el e dumenzeu restu is prosti. Mi-a  viata, si multe telescoape, nu ma sustine deloc, mai mult nu decat atat, nu am voie sa am prieteni, nu am voie sa vob la telefon cu nimeni, sa ma ocup de astromie, sa am loc de munca nimic, ma tortureaza zilnic. astai filul lui Luicufer terbuie exterminat urgent, nu se mai poate asa de 3 ani tot asa in fie care zi nu lipeste zii fara critce , si scandal apocaliptic. e bolnav mental grav, omu asta. Sa ales praful de majoritatea aproape toate telescoapele pe care le-am avut, dobsonanul de 150mm construit de florin_astro - praf, a mai ramas doar montura, refractorul Celestron achizitionat de la ZENDOW praf nu o mai ramas nimic, obiectivul la spart de nervi, ca de ce ma ocup cu porstii din atea, in rest  nu a mai rams nimic din tubul optic ca ala era tot, nu avea montura din pacate si nici nu a mai apucat. si multe atele scule facute praf plus bataie calumea pana la sange etc!