-----------------------------------
Gaman Gabriel
05 Mai 2013 01:46


-----------------------------------
Refractorul de 70/900 a fost distrus de azi astronomia nu mai exista pt mine asa ca voi spune in gura mare JOS Astronomia, JOS !!! , Jos cu tot neamul astronomiilor, bag pla in toata astronomia asta mizerabila, de azi inainte astronomia nu mai exista pe mine, jos cu Teo astronomer cu tot. Bag piciorul in toata astronomia, gata am terminat si daca unu din voi va incerca sa ma contrazina il trag in tubul telescopului. DA, nu mai raspund mesajelor, daca vrei sa ma stergetii facet-io acuma.  asta va fii ultimul mesaj pe foum jos si cu formul ! nu voi mai raspunde mesajelor tututor punct ! Am spus si repet astronomia nu mai exista pe mine cer urgent stergerea contului. interzic comentarii
JOS astronomia

Poate că nu ar trebui să intervin, dar totuși mă simt nevoit. 
Ovidiu, am fost prieteni. Îmi pare sincer rău de cele întâmplate. Tatăl tău se pare că nu își iubește copilul, adică pe tine. O să se întoarcă roata dacă e așa. Luneta și-a trăit viața, ai făcut observații frumoase cu ea, a fost un instrument bun. Totuși, astronomia ne leagă și ne-a legat pe toți cei de aici. Nu ar trebui sa dai niciodată vina pe astronomie, ea nu are nici o vină. Tu ai ales ca astronomia să îți fie pasiune, iar aceasta te-a făcut de multe ori fericit. Nu uita trecutul, momentele frumoase din astronomie. Faptul că au intervenit probleme în familie, din cauza asta, pe parcurs, e altceva... Nu știu cât timp o să mai ținem legătura, dar te rog...și nu ți-o spun cu răutate : Trăiește-ți viața! E a ta, nu a altuia. Realizează ceva în viața asta, ceva care să te ajute să fii mai bogat din mai multe puncte de vedere. Încearcă și tu să fii mai stăpân pe tine, să iubești adevărul. 
În legătură cu Teo, ți-a fost și el prieten foarte bun, te-a mai ajutat cu lentile, filtre solare, ți-a dat sfaturi. Nu cred că el are vreo vină aici. Totul depinde de tine.

Și...cam cum a fost distrusă luneta? Tubul optic pare lovit cu pietre.

Atât am avut de spus.

Și totuși, sper să ai un Paște fericit. Măcar singur, dacă nu cu familia...