-----------------------------------
Teo
05 Mai 2013 12:06


-----------------------------------
M-as bucura tare mult, ca renuntarea la colaborarea cu mine, cu Gabi, cu Teo Sl si cu toti pasionatii de astronomie sa ii aduca liniste si intelegere in casa lui Ovidiu..... Din pacate ma tem ca nu va fi asa.
Motivele si pretextele vor fi infinite pentru a i se face viata grea de catre cel/cei care i-au facut-o si  pana acum cand si-a dorit sa aiba un oarecare hobby.

Eu am colaborat ca bun prieten cu el timp de mai bine de doi ani si vorbeam uneori aproape zilnic.

Faptul ca i-am mentinut vie pasiunea pentru astronomie, ca l-am indemnat sa isi cumpere unele instrumente astronomice, ca l-am sprijinit asa cum am putut cu lentile obiectiv, cateva oculare sau filtru solar am facut-o pur si simplu din placerea de a ajuta un prieten si un coleg de pasiune.

Toata ura din familia lui probabil ca s-a indreptat importiva mea si a celorlalti care au cautat sa il tina aproape de acest hobby.

Situatia este fara precedent si nu are rost sa mai comentez in vreun fel. De aceea nici nu am dorit sa intervin pana acum .

Faptul ca a vorbit urat despre cei care i-au fost alaturi, tine de educatia si caracterul lui despre care nu comentez.
Voi fi prevazator pe viitor si voi analiza in amanunt daca merita sa mai sprijin pe cineva oricat de putin.

Cu speranta ca ii va fi mai bine de aici incolo fara colaborarea cu noi si fara "erezia" numita "astronomie" inchei acest mesaj.

Eu voi continua insa pe acest drum al astronomiei de amatori pentru ca este parte din viata mea si nu dau voie nimanui sa imi stirbeasca aceasta pasiune atat timp cat voi exista.

Nu voi mai interveni pe acest topic, cum de altfel nu am facut-o nici pana acum.

Mult succes Ovidiu in orice domeniu iti vei alege de aici incolo !