-----------------------------------
pcris
16 Mai 2013 12:23


-----------------------------------
Daca vei citi cateva carti despre avioane si pilotajul lor, si daca vei sta de vorba cu niste aviatori, o sa intelegi de unde stiu ca avionul ala nu zbura la 1 sau 2km altitudine.Aveti dreptate. Avionul era pe la mijlocul croazierei si zbura la o altitudine foarte mare deasupra Tibetului. Deci era undeva la cel putin 10.000 de metri altitudine. Normal ca baloanele nu se tin dupa avioane ce zboara cu 500-700km/h dupa care accelereaza brusc la de n ori viteza aceasta! Este total improbabil! :lol:
 Singura explicatie putin mai probabila ar fi cred si eu vreun fenomen de natura electrica. Oricum obiectul a fost descrisa de pilot ca o sfera sau mingie rosie stralucitoare foarte mare. Stiu ca exista fulgere globulare dar acestea se misca foarte incet... Alt fenomen observat in preajma unor avioane din cate stiu a fost o aura stralucitoare datorata frecarii cu diferite particule in suspensie din aer cum ar fi praful vulcanic. Nu stiu cum era vremea dar avionul foarte probabil ca zbura deasupra eventualilor nori.