-----------------------------------
Forever_Man
21 Dec 2005 17:22

Re: io
-----------------------------------


Bine, insa asta nu explica saltul in trecut pe care l-ai mentionat(tre' sa mai lucrezi la el)  :? nu l-am inteles bine, ar insemna ca celulele temporale sa apartina aceluiasi fenomen spatial - adica timpul sa necesite o prezenta...materia cumva?

Ajuta-ma sa inteleg.

Am câteva explicații la acest fapt.
1. Presupunând ca Universul ar fi un Matrix atunci la fel cum în Turbo Pascal, după 32767 urmează -32767, așa și aici microtimpul reprezintă un număr de biți, și dacă viteza depășește limita admisă, se începe un nou interval, de la un număr temporal negativ, deci ești teleportat în trecut.

2. Presupunând că viteza creează anumite forțe, care au anumită valoare sub limita maximă admisă de viteza luminii atunci dacă se aplică o forță mai mare decât permite viteza luminii, atunci asupra corpului respectiv va acționa a forță egală și de sens opus cu forța cu care acesta acționează asupra vitezei luminii. Astfel el ori va sta pe loc în timp (dacă merge cu viteza luminii), fie va fi împins în trecut (dacă depășește viteza luminii).

Aș ruga pe oricine, dacă ar putea, să propună niște formule fizice la această teorie. Nu se știe la ce descoperiri ar putea să ducă acest lucru, mai ales că nu cred că a găsit cineva o explicație la faptul că viteza luminii este viteza limită.