-----------------------------------
jimao22
21 Mai 2013 00:03


-----------------------------------
 Organizatorul ar putea întocmi și o hartă în format electronic cu locurile de proveniență a celor ce au participat, relevând astfel reprezentativitatea geografică, ce bănuiesc că este totală. 


Cunoastem ca esti un mare teoretician Michel Ardan/UFO, dar daca tu crezi ca eu personal nu am altceva de facut decat sa umplu o harta cu x-uri ca sa vedeti voi reprezentativitatea participarii, iata ca te inseli. 
Nu vreau sa fiu rautacios, desi asa ar parea, dar cred ca ar fi fost grozav sa veniti si voi la Lisa ca sa vedeti cu proprii ochi povestea. In ultimele 3 saptamani inaintea taberei, nu am mai fost in stare sa ma ocup cum trebuie de propriile treburi ca sa fac ca totul sa fie bine in tabara. Cred ca merit si eu o pauza.
As fi facut, desigur, un film al evenimentelor, dar din pacate am primit putin material. Asta e tot ce mi-a mai ramas de facut si cand o sa am ce-mi trebuie (inclusiv un pic de timp) o sa termin si treaba asta, pe care o sa o vedeti inclusiv voi. Cat despre participare, un document a fost accesibil tuturor celor interesati timp de LUNI de zile, unde erau trecute toate datele participantilor.
In rest, delectati-va cu pozele si imaginati-va cum ar fi fost daca erati si voi acolo.
Numai bine.