-----------------------------------
jimao22
21 Mai 2013 11:54


-----------------------------------
Nu e cenzurat nimic, nu a stat nimeni sa faca asa ceva. Ecusoanele erau tiparite doar pe o parte si am constatat si noi ca din cauza vantului, ele se intorceau mereu pe partea alba (spate) si era chiar enervant, asa ca am hotarat ca la urmatoarele intalniri sa tiparim ecusoanele pe ambele parti.

In rest, nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, doar am subliniat ca eu, ca organizator, nu stau sa fac statistici pentru cei ce nu au putut sa participe din varii motive (printre care lipsa banilor este una destul de des intalnita - si nu este nicidecum de blamat o astfel de situatie - stim cu totii in ce parte a lumii traim).

Daca cineva vrea sa explice pe indelete pozele - cine, ce, cum - o poate face fara probleme.

Ideea este sa nu mai interpretam vorbele spuse de altii si sa inventam conspiratii (de genul cenzurarii ecusoanelor) ca ajungem iar sa ne certam pentru nimicuri pe forum in loc sa ne intelegem mai bine. 
Acest SA NE INTELEGEM MAI BINE a fost si motivul care m-a facut sa iau in primire organizarea evenimentului si sa-l duc la bun sfarsit indiferent de greutatile intampinate si cheltuielile suportate in mod personal (tocmai fiindca stiam ca banii sunt o problema pentru multi din voi).

Deci, numai bine!