-----------------------------------
URANUS7
02 Iun 2013 22:03


-----------------------------------
Adaug si eu cateva poze facute in viteza, fiecare reduse de la o rezolutie de 18 Mb la una de ~ 80 Kb din motive de spatiu.
Discutiile dintre cei care s-au vazut pentru prima data la Lisa cred ca au fost cele mai benefice si importante, pentru fiecare. A fost un cer excelent pentru cei care au stiut sa profite de el.
Iesirea din virtual a insemnat pentru toti, cred, o emotie cu totul deosebita, manifestata continuu, cele 2 zile. Felul in care arata fiecare, fizic, nu cred ca are o importanta. Toti erau "sudati" prin pasiunea comuna si comunicau veseli, rabdatori si deschis,  fara suspiciuni sau mici rautati posibile in VIRTUAL. M-a impresionat de pilda sa vad cati au sarit sa-l ajute pe  Canis Extramajoris ( Razvan ) in toiul primei nopti ( ~23:00) pe teren, in intuneric, sa-i repare o oglinda diagonala, aplecati  in iarba, cu surubelnite speciale  destul de greu de gasit in mod normal + sa-i colimeze un C11 in cateva minute.
Toti erau insirati pe iarba, cu propriul post de observatie, care putea fi oricand vizitat de catre oricare dintre ceilalti. 
Mie de pilda, in timpul observatiilor, Cristi Danescu mi-a facut o demonstratie spectaculoasa la postul sau de lucru, la modul cel mai pragmatic si iata ca mi-am facut o idee despre ceea ce mi se parea anterior foarte dificil. :)  Ii multumesc inca o data.
Am incercat sa comunic acolo cu fiecare, cat mai mult posibil si atunci cand nu am reusit, cu siguranta ca nu a depins numai de mine.  :)

Sunt sigur ca deja viitoarea atmosfera in discutii, pe Astronomy, va fi puternic influentata intr-un sens pozitiv, dupa acest eveniment care ne-a ajutat sa ne cunoastem mai bine. Sper sa nu fi exagerat. :)