-----------------------------------
ianu
17 Iun 2013 16:20

Eu si o noapte
-----------------------------------
Buna tuturor si buna sa va fie inima ! 
Ma numesc Traian si sunt din Timisoara. Am absolvit  Relatii Internationale si Stiinte Politice urmand apoi sa studiez si Dreptul in cadrul facultati de vest specializarea Drept si Administratie publica, sunt casatorit cu cea mai frumoasa stea din univers care mi-a daruit cel frumos luceafar ci anume un baietel care acum are 2 ani.
Am decis ca in cele din urma sa achizitionez un telescop pentru incepatori fiind mereu fascinat de frumusetea si echilibrul universului sau a ceea ce eu numesc creatia.   :D 
Dupa un research superior am cumparat un Celestron AstroMaster 70 EQ ... prima data am fost fascinat de luna apoi de saturn, dupa aceste observati in care am fost doar eu si o noapte :D un lucru clar sa asezat in mintea mea.. anume ca voi investi pe viitor mult mai mult in acest domeniu. Am reusit sa localizez si sa observ deaseamnea galaxia Andromeda cu un AstroMaster 140.. pe viitor vreau sa cumpar un dobson de 8 pentru observati mai profunde.  Sunt nerabdator sa invat de la voi si sa fac parte din aceasta comunitate frumosa. Fiind un iubitor de poezie am sa va las cu cateva versuri din poezia lui George Toparceanu "O noapte"

Pe cerul plin de stele nori negri
            se astern
Intunecand deodata al noptii
            far etern.
O umbra fioroasa invaluie
            pamantul
Si-n pacea noptii negre, vuind
            s-aude vantul.