-----------------------------------
valy
25 Iun 2013 12:07


-----------------------------------
In mod elegant astfel de informatii: scule, filtre, seeing, etc. ar fi atribute ale unui post/imagine, atributele devin etichete/taguri care sunt folosile la cautare, ex. [url=https://www.google.ro/search?q=tag+cloud&client=firefox-a&hs=wIl&rls=org.mozilla:en-US:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=4lzJUdXOKIrn4QSz9YHADg&ved=0CD4QsAQ&biw=1920&bih=1106]aici. Atributele n-ar trebui sa constitutie sectiuni in forum pt. ca pot fi milioane de combinatii.
Parerea mea:
- cateva sectiuni, oricum nu sunt(em) multi care pozeaza, vorba lui O Stanescu: mai multe sectiuni decat pozaci
- vrei ceva specific folosesti functia de cautare
Probabil veti zice ca si DSO/Planete pot fi tag-uri deci dece sa facem sectiuni dedicate. Eu de exemplu cand ma duc pe anumite site-uri, CN- de ex, ma duc direct la ce ma inereseaza (planete), indiferent ca poza e facuta cu RC-ul de 50mm sau cu P&S zoom 20x. La extrem putem avea o singura sectiune, postam tot acolo. In orice caz nu prea am avazut delimitarea asta incepatori/avansati care deruteaza.

Implementarea unui mecanism de votare/scor presupune ceva munca de programare. Eu nu-l vad neaparat util: te uiti la poza si apreciezi si singur daca e de 1 stea sau de 5 stele.